Και έρχεται η μυρωδιά από την κουζίνα, ενώ είσαι με το μαγιό και το αλάτι. Και ξεχνάς τη δίαιτα και τον «περιορισμό» στα τηγανητά.
Ο τηγανητός κεφτές είναι το φαγητό που μας θυμίζει τα παιδικά μας καλοκαίρια και είναι συνυφασμένο με τα ανέμελα καλοκαίρια μιας (πολύ) πιο αθώας εποχής.
Ενα από τα πιο απολαυστικά και εύκολα φαγητά για μια μαγείρισσα που ξέρει από κουζίνα.
Τα κεφτεδάκια κάνουν στόματα να ανοίγουν, μάτια να κλείνουν από απόλαυση και πιρούνια να δίνουν μάχη για τον τελευταίο.
Είναι το εθνικό μας σνακ και ένα από τα πρώτα φαγητά που συνδέσαμε με το τάπερ. Είναι, όμως, και το αγαπημένο φαγητό των παιδιών και πρωταγωνιστεί πάντα στα παιδικά πάρτι.
Οσο για εμάς τους μεγάλους, τα τηγανητά κεφτεδάκια είναι ο ιδανικός μεζές για να φάμε την χωριάτικη σαλάτα μας και τις τηγανητές πατάτες!
Εμείς, έχουμε την καλύτερη συνταγή για κεφτεδάκια νησιώτικα, με ούζο και δυόσμο. Ετσι τα φτιάχνουν στην Πάρο και στα νησιά και όταν τηγανίζονται, μοσχομυρίζουν όλα τα γύρω σοκάκια.
Διαβάστε πώς να μαγειρέψετε τα νησιώτικα κεφτεδάκια από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο bovary.gr