Μαμά θα γίνει η Μέγκαν Φοξ - iefimerida.gr

Μαμά θα γίνει η Μέγκαν Φοξ

Μέγκαν Φοξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ, σύμφωνα με άτομο από το κοντινό της περιβάλλον, αν και η ίδια δεν το έχει ανακοινώσει επίσημα, αλλά ούτε και έχει διαψεύσει τα σχετικά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.

«Το έμαθαν πολύ πρόσφατα και είναι κατενθουσιασμένοι» δήλωσε άτομο από το περιβάλλον της 25χρονης ηθοποιού και του συζύγου της Μπράιαν Όστιν Γκριν, με τον οποίο παντρεύτηκαν το 2010.

Η ίδια πηγή είπε οι επίσημες ανακοινώσεις δεν έχουν γίνει ακόμα επειδή είναι νωρίς και οι ευτυχείς μελλοντικοί γονείς θέλουν να μοιραστούν το γεγονός προς το παρόν μόνο με φίλους και συγγενείς.

Η Μέγκαν έχει ήδη εμπειρία από παιδιά, καθώς ο Μπράιαν έχει ήδη ένα γιο από προηγούμενη σχέση, ενώ η ίδια έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι θέλει δύο, ίσως και τρία παιδιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ