Δίνει μάχη με την εφορία η ΑΕΚ - iefimerida.gr

Δίνει μάχη με την εφορία η ΑΕΚ

ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την τελευταία προσπάθεια για να καταλήξει σε συμφωνία με την Εφορία θα καταβάλλει σήμερα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Αντρέας Δημητρέλος, ώστε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακτήσει φορολογική ενημερότητα και να αποφύγει τον αποκλεισμό από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ΑΕΚ χρωστά στην εφορία το ποσό των 1,25 εκ. ευρώ από τη δόση που αφορά το άρθρο 44 και έπρεπε να έχει καταβληθεί τον Σεπτέμβριο, όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή η «Ένωση» δεν μπορεί να δώσει περισσότερα από 100.000 ευρώ. Το επιχείρημα του κ. Δημητρέλεου προς την Εφορία είναι πως αν διαλυθεί ο σύλλογος, δε θα εισπράξει τίποτα από την ομάδα, ενώ τον τελευταίο μήνα η ΑΕΚ έχει πληρώσει οφειλές προς το Δημόσιο ύψους περίπου 1 εκ. ευρώ.

Αν δεν ευοδωθούν οι προσπάθειες του προέδρου του «δικέφαλου» για διακανονισμό των οφειλών προς την Εφορία και με δεδομένο το γεγονός πως πρέπει να γίνουν πληρωμές εντός της ημέρας για να σταλούν τα απαραίτητα παραστατικά στην UEFΑ, τότε η ΠΑΕ θα προχωρήσει στο εναλλακτικό πλάνο. Αυτό προβλέπει να γίνει η μεταφορά των χρημάτων από το δάνειο που παραχωρεί στην ΠΑΕ ο Αλ Σουντάιρι και τα οποία βρίσκονται σε τράπεζα της Κύπρου απευθείας στους λογαριασμούς των πιστωτών και όχι μέσω των ταμείων της ομάδας.

Το «αγκάθι» της εφορίας φαντάζει να είναι το τελευταίο εμπόδιο για να εξασφαλίσει η ΑΕΚ την αδειοδότηση, αν και εκκρεμούν οι υποθέσεις των Μπλάνκο, Κάρλος, Βάργκας και Μπέλεκ, οι οποίοι δεν δέχονται να υπογράψουν νέο διακανονισμό για τα οφειλόμενα, σε αντίθεση με τους Μανόλο Χιμένεθ και Κλαούντιο Νταντόμο.

Πηγή: Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ