Φινετσάτο γεύμα, απόλυτα καλοκαιρινό, όμορφο στο πιάτο.
Υλικά
- 4 φέτες ψωμί, λεπτές
- Άλειμμα τυρί ή φετούλες παρμεζάνα
- 3 σύκα
- 6-8 λεπτές φέτες προσούτο
- Λίγες σταγόνες μπαλσάμικο και πιπέρι
![Μπρουσκέτα με σύκα και προσούτο | iefimerida.gr 0](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/figue1.jpg?itok=tXDDxhjI)
Εκτέλεση
- Ψήνετε ελαφρά το ψωμί και απλώνετε το άλειμμα ή τις φετούλες παρμεζάνας
- Από πάνω απλώνετε τις φέτες προσούτο
- Κόβετε τα σύκα σε φέτες γαρνίρετε και σταλάζετε λίγο μπαλσάμικο
- Ολοκληρώστε την μπρουσκέτα με φρεσκοτριμμένο πιπέρι
![Μπρουσκέτα με σύκα και προσούτο | iefimerida.gr 1](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/figue1.jpg?itok=tXDDxhjI)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο