Γιατί η Γουινόνα Ράιντερ πιστεύει ότι είναι παντρεμένη με τον Κιάνου Ριβς - iefimerida.gr

Γιατί η Γουινόνα Ράιντερ πιστεύει ότι είναι παντρεμένη με τον Κιάνου Ριβς

Οι ηθοποιοί Κιάνου Ριβς και Γουινόνα Ράιντερ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να ακούγεται αστείο ή και τραγικό. Αλλά η διάσημη ηθοποιός Γουινόνα Ράιντερ πιστεύει πως μπορεί να είναι παντρεμένη με τον συνάδερφό της, Κιάνου Ριβς.

Το Σάββατο, η ηθοποιός δήλωσε στο «Entertainment Weekly» πως οι δυο τους παντρεύτηκαν παρουσία ενός αληθινού ιερέα, στα γυρίσματα της ταινίας «Ο Δράκουλας» το 1992.

Σκηνή από την ταινία «Ο Δράκουλας»

«Στην πραγματικότητα παντρευτήκαμε στον Δράκουλα» είπε η 46χρονη ηθοποιός. «Όχι, πραγματικά το ορκίζομαι στο Θεό. Νομίζω πως είμαστε παντρεμένοι πραγματικά» πρόσθεσε.

Τότε, ο σκηνοθέτης Φράνσις Φορντ Κόπολα, χρησιμοποίησε έναν πραγματικό Ρουμάνο ιερέα για την γαμήλια τελετή των ηρώων της ταινίας.

Οι δυο ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στην ταινία «Destination Wedding»

«Κάναμε το συγκεκριμένο γύρισμα και ο παπάς έκανε όλο το τελετουργικό. Πιστεύω λοιπόν ότι είμαστε παντρεμένοι» είπε η Γουινόνα Ράιντερ.

Ο Ριβς, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί τώρα στην ταινία «Destination Wedding» , είπε ότι ποτέ δεν το ειε σκεφτεί αυτό.

«Δεν το θυμάσαι αυτό; Ήταν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» του είπε η ηθοποιός. Και η απάντησή του; «Ω Θεέ μου, είμαστε παντρεμένοι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ