Είχε διαρρήξει όλη την Λιβαδειά - Είχε κλέψει μέχρι και το σπίτι της μάνας της - iefimerida.gr

Είχε διαρρήξει όλη την Λιβαδειά - Είχε κλέψει μέχρι και το σπίτι της μάνας της

Διαρρηξεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία 43χρονη συνέλαβε η Αστυνομία στην Λιβαδειά, η οποία είχε διαπράξει σωρεία διαρρήξεων στην περιοχή, ενώ δεν είχε διαστάσει να ληστέψει μέχρι και το σπίτι της ίδιας της της μητέρας.

Η δράση της 43χρονης γυναίκας περιορίζεται στο τελευταίο εξάμηνο, ενώ έπεσε στα «δίχτυα» των Αρχών, λόγω της καταγγελίας μίας 64χρονης, της οποίας είχε διαρήξει την εξοχική κατοικία. Όπως είπε η ίδια, της έκλεψαν γυναικεία κοσμήματα, χρυσαφικά, πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, ρούχα, μπουκάλια με ποτά και οικιακό εξοπλισμό.

Μετά από έρευνα, η αστυνομία έφτασε στα ίχνη της 43χρονης. Σύμφωνα με το LamiaStar, οι αστυνομικοί πήγαν για έλεγχο στο σπίτι της στη Λιβαδειά. Εκεί, καθώς και στο αυτοκίνητό της, βρήκαν σχεδόν όλα τα κλεμμένα αντικείμενα και τη συνέλαβαν.

Επίσης, όπως διαβάζουμε, ένα από τα σπίτια που διέρρηξε η 43χρονη - αυτό που έκλεψε στις 23/09/11 - ήταν της ίδιας της της μητέρας!

Η γυναίκα οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ