Πολλές φορές έχετε βρεθεί στο δίλημμα τι να επιλέξετε, τόνο σε νερό ή λάδι;
Ποιο είναι τελικά πιο υγιεινό για να το συνοδεύσετε με τη σαλάτα σας;
Ο τόνος σε κονσέρβα είναι από τους πιο διαδεδομένους τύπους ψαριού παγκοσμίως.
Είναι σχετικά οικονομικός, αντέχει για πολύ καιρό και είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης ειδικά για τους αθλητές και όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους.
Το ερώτημα ποιο είδος κονσερβοποιημένου τόνου είναι καλύτερο - στο λάδι ή στο νερό - έχει απάντηση, αλλά ίσως δεν είναι αυτή που περίμενες να ακούσεις.
Διαβάστε ποιο είδος κονσερβοποιημένου τόνου είναι καλύτερο, στο λάδι ή στο νερό στο bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο