Αντίθετοι με την απελευθέρωση ωραρίου οι βενζινοπώλες - iefimerida.gr

Αντίθετοι με την απελευθέρωση ωραρίου οι βενζινοπώλες

Αντίθετοι με την απελευθέρωση ωραρίου οι βενζινοπώλες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετη με την απελευθέρωση του ωραρίου λειτουργίας των πρατηρίων δηλώνει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδος, κάνοντας λόγο για ένα ακόμη xτύπημα κατά των βενζινοπωλών.

«Με το ωράριο που κατάργησε η κυβέρνηση ήταν ανοικτό εκ περιτροπής το 20% των πρατηρίων όλο το 24ωρο, το 50% ανοικτό τις Κυριακές και αργίες» αναφέρει η Ομοσπονδία. «Παράλληλα λειτουργούσαν και τα πρατήρια με τους αυτόματους πωλητές 24 ώρες το 24ωρο 7 μέρες της βδομάδα! Την ημέρα, τα πρατήρια ήταν ανοικτά τη θερινή περίοδο 16½ ώρες, και κατά τη χειμερινή περίοδο 15 ώρες. Η γεωγραφική κατανομή της λειτουργίας κατά τις νυκτερινές ώρες και τις Κυριακές κάλυπτε όλο το φάσμα των καταναλωτών. Σε κάθε περίπτωση η εξυπηρέτηση των καταναλωτών ήταν εξασφαλισμένη».

Η Ομοσπονδία αναφέρει ακόμη ότι δεν έγινε διάλογος με το υπουργείο και ότι με την απελευθέρωση η αγορά θα μονοπωληθεί από πρατήρια εταιρειών καθώς και «ελεγχόμενων συμφερόντων» σε κεντρικούς οδικούς άξονες και σε συνδυασμό με άλλα μέτρα που ήδη προωθούνται, θα ανοίξει ο δρόμος για την πλήρη εκτόπιση των βενζινοπωλών από την αγορά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ