Μ. Παπαϊωάννου: "Χαίρομαι για τη στάση του Αντ. Σαμαρά" - iefimerida.gr

Μ. Παπαϊωάννου: "Χαίρομαι για τη στάση του Αντ. Σαμαρά"

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την ομοβροντία συνεντεύξεων υπουργών της κυβέρνησης στον κυριακάτικο Τύπο, με τις οποίες απορρίπτουν το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους, τη στιγμή ακριβώς που στο παρασκήνιο ο πρωθυπουργός και ένα καλά οργανωμένο 'team' εργάζεται ειδικά για την επίτευξή της, κατά της αναδιάρθρωσης εμφανίστηκε αίφνης και ο 'παπανδρεϊκός' βουλευτής και πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Μιλτιάδης Παπαϊωάννου."Ο δημόσιος διάλογος για το θέμα, κάνει μεγάλη ζημιά", είπε, αφήνοντας εμμέσως αιχμές κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και της προέδρου της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής Βάσως Παπανδρέου, αφού ερωτηθείς για ποιον μιλάει, είπε απλά ..."ο νοών νοείτο". Εκεί πάντως, που δημιούργησε περισσότερη αίσθηση ήταν όταν υποστήριξε ότι χαίρεται για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά(!).

Ερωτηθείς για την υπόθεση των υποβρυχίων και ειδικότερα για το τι θα έλεγε σήμερα στον Άκη Τσοχατζόπουλο, υποστήριξε πως τον είδε και του είπε ότι θέλει να βγει 'νικητής', με την προϋπόθεση ότι είναι αθώος. "Αυτό ένιωθα να πω. Καλείται να αποδείξει την αθωότητά του. Κάποιοι που είχαμε βιώματα μαζί του θέλουμε να είναι αθώος. Αυτός έχει την ευθύνη να το αποδείξει", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ