To ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να βγει από την “κατάψυξη” - iefimerida.gr

To ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να βγει από την “κατάψυξη”

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γραμματέας του Κινήματος Μιχάλης Καρχιμάκης ξεκινά ευρείες συσκέψεις στην Ιπποκράτους στην οποία θα αρχίσουν να παρελαύνουν υπουργοί. Οι οποίοι θα "ανακριθούν" από τοπικούς βουλευτές επί συγκεκριμένων θεμάτων.Κυρίαρχο ζήτημα η ανάπτυξη και οι εκκρεμούσες επενδύσεις. Η αρχή θα γίνει με την περιφέρεια Αττικής και θα συνεχιστεί με την Κρήτη. Έτσι σήμερα στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ θα προσέλθον κορυφαίοι υπουργοί (Μεταφορών-Υποδομών-Δικτύων Δ. Ρέππας, Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος) οι οποίοι θα απαντήσουν σε βουλευτές, αιρετούς εκπροσώπους (δημάρχους, περιφερειάρχες) και κομματικά στελέχη της Α' και Β' Αθηνών αλλά και της Δυτικής Αττικής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αυτές οι περιοχές. Η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την Τετάρτη για την Ανατολική Αττική.

Αύριο Τρίτη ο κ. Καρχιμάκης θα συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας κ. Χάρη Παμπούκη για να προετοιμάσουν την άλλη μεγάλη σύσκεψη που θα γίνει την Πέμπτη για την περιφέρεια Κρήτης. Σ' αυτή θα προσέλθουν εκτός του υπουργού Επενδύσεων και οι Μιχάλης Χρυσοχοίδης, Τίνα Μπιρμπίλη και Δ. Ρέππας τους οποίους θα "ανακρίνουν" ο περιφερειάρχης, οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ καθώς και οι εκπρόσωποι των νομαρχιακών και περιφερειακών οργανώσεων της Κρήτης, ζητώντας εξηγήσεις και αναζητώντας λύσεις για τα λιμνάζοντα επενδυτικά έργα στο νησί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ