Νέο VW T-Cross: Δείτε πόσο πρακτικό είναι [βίντεο] - iefimerida.gr

Νέο VW T-Cross: Δείτε πόσο πρακτικό είναι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H VW συνεχίζει τις αποκαλύψεις σχετικά με το νέο μικρό της SUV, τo T-Cross.

Έτσι τώρα μας δείχνει πόσο πρακτικό είναι εστιάζοντας στο χώρο αποσκευών με τη βοήθεια ενός video. Στο οποίο δύο παίκτες του χόκεϊ φορτώνουν όλον τον εξοπλισμό τους μέσα στον πορτ-μπαγκάζ.
Με βάση τα όσα γνωρίζουμε ο χώρος αποσκευών του Τ-Cross θα έχει χωρητικότητα 385 λίτρων, τα οποία θα μπορούν να γίνουν έως και 455 χάρη στην δυνατότητα εγκάρσιας κίνησης των πίσω καθισμάτων. Όταν οι πλάτες αυτών των καθισμάτων αναδιπλωθούν (διαιρούνται σε ποσοστό 60:40), τότε ο χώρος φόρτωσης αυξάνεται μέχρι και τα 1.281 λίτρα
Οι αριθμοί είναι άκρως ικανοποιητικοί για το μόλις 4,107 μέτρων αμάξωμα του T-Cross με το μεταξόνιό του να είναι λίγο μεγαλύτερο από του Polo, στα 2,56 μέτρα. Η επίσημη παρουσίασή του αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο ενώ όπως γνωρίζουμε ήδη θα διατίθεται με τέσσερις κινητήρες, τρεις βενζίνης και έναν diesel.

Νέο VW T-Cross: Δείτε πόσο πρακτικό είναι [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Νέο VW T-Cross: Δείτε πόσο πρακτικό είναι [βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VW T-Cross
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ