Το χαλαρό καλοκαίρι της Ντρου Μπάριμορ – Χωρίς ίχνος μακιγιάζ με ατημέλητα μαλλιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Το χαλαρό καλοκαίρι της Ντρου Μπάριμορ – Χωρίς ίχνος μακιγιάζ με ατημέλητα μαλλιά [εικόνα]

Η διάσημη ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη ηθοποιός Ντρου Μπάριμορ αποφάσισε να περάσει ένα χαλαρό καλοκαίρι με μια νέα στάση ζωής.

Η 43χρονη ηθοποιός δεν δίστασε να ποστάρει φωτογραφία της τελείως άβαφη και με μαλλιά ατημέλητα, μαι εικόνα που διαφέρει πολύ από αυτή που έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε.

#summer Happy and taking the advice of the wise ones. Somehow things are being put into practice.

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on Aug 11, 2018 at 8:10pm PDT

Παράλληλα με τη selfie της, η Μπάριμορ έγραψε: «Ευτυχισμένη έχοντας ακολουθήσει τη συμβουλή των σοφών. Με κάποιον τρόπο τα πράγματα έχουν τεθεί σε εφαρμογή».

Λίγες ώρες πιο πριν, η ηθοποιός είχε μοιραστεί ένα ποστ που ανάρτησε αρχικά η διευθύντρια της Teen Vogue Ιλέιν Γουέλτεροθ, το οποίο ανέφερε: «Είναι σε ένα μέρος στη ζωή της όπου η ηρεμία είναι η προτεραιότητά της και η αρνητικότητα δεν έχει θέση».

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on Aug 11, 2018 at 4:35pm PDT

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η ηθοποιός ποστάρει μια φωτογραφία της στην οποία είναι τελείως άβαφη. Το ίδιο είχε κάνει και τον Ιούλιο, όταν ανέβασε μια selfie της με την φίλη της, την 45χρονη Κάμερον Ντιάζ.

«Είμαστε σαν αδερφές και βρισκόμαστε συχνά» είχε δηλώσει στο περιοδικό People τον περασμένο μήνα. Εξηγώντας το πώς προέκυψε η selfie, είπε: «Μόλις είχαμε ολοκληρώσει τη γυμναστική μας. Νιώθαμε υπέροχα. Δεν φορούσαμε καθόλου μέικ απ και ήμασταν απλά οι εαυτοί μας. Και όταν βγάλεις όλα αυτά τα μέικ απ, μπορείς να δείξεις την ωμή, ειλικρινή σου εμφάνιση. Να είσαι ο εαυτός σου».

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on Jul 13, 2018 at 10:57am PDT

Η ηθοποιός, είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο στο περιοδικό People πως θεωρεί ότι το να δημοσιεύει φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ, είναι κατά κάποιον τρόπο ένα στοιχείο «ενδυνάμωσης».

«Έτσι είσαι στην πραγματικότητα – και δεν βρίσκω καθόλου ενδιαφέρον να προσποιούμαι ότι είμαι κάποια άλλη» είπε. «Λατρεύω το μακιγιάζ, αλλά μου αρέσει εξίσου και να μην φοράω καθόλου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντρου Μπαριμορ selfie μακιγιάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ