Νορβηγός πολιτικός ποζάρει γυμνός -Διαμαρτύρεται για τα κρουαζιερόπλοια [εικόνα] - iefimerida.gr

Νορβηγός πολιτικός ποζάρει γυμνός -Διαμαρτύρεται για τα κρουαζιερόπλοια [εικόνα]

Ο Νορβηγός πολιτικός Σβέιν Ίνγκβαλντ Οπντάλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έξαλλος που δεν μπορούσε να ηρεμήσει ούτε στις διακοπές του, ένας Νορβηγός πολιτικός αποφάσισε να κάνει μια πρωτότυπη διαμαρτυρία, ποστάροντας μια γυμνή του φωτογραφία.

Ο 71χρονος Σβέιν Ίνγκβαλντ Οπντάλ, ένας τοπικός πολιτικός για το Πράσινο Κόμμα της Νορβηγίας, αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί για τον υπερβολικό αριθμό κρουαζιερόπλοιων που περνούσαν μπροστά από την εξοχική του κατοικία στο φιόρδ και ανέβασε μια selfie του στο Instagram, που τον δείχνει να ποζάρει γυμνό.

I protest!

A post shared by Svein Opdal (@sveinopdal) on Aug 4, 2018 at 11:14pm PDT


Όπως δήλωσε ο ίδιος στον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό NRK, επρόκειτο για «μια αυθόρμητη πράξη που την έκανε κυρίως για διασκέδαση».

«Φτάσαμε στο Όλντεν την περασμένη Τετάρτη και αμέσως συναντήσαμε τρία κρουαζιερόπλοια. Στη συνέχεια διαπιστώσαμε ότι συνολικά από εδώ θα περνούσαν 11.000 επισκέπτες κρουαζιερόπλοιων και αυτό δεν μου άρεσε καθόλου».

A post shared by Svein Opdal (@sveinopdal) on Aug 4, 2018 at 11:09pm PDT

Καθώς η εβδομάδα συνεχιζόταν, όλο και περισσότερα κρουαζιερόπλοια αγκυροβολούσαν στην μικρή πόλη. Και όταν είδε άλλα δύο να καταφθάνουν το πρωί της Κυριακής, όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να κάνει την ανάγκη του, είπε στη σύζυγό του να τον τραβήξει μια φωτογραφία την ώρα που στεκόταν γυμνός στη βεράντα του σπιτιού του.

A post shared by Svein Opdal (@sveinopdal) on Jun 29, 2018 at 5:18am PDT


«Δεν ήθελε να την αναρτήσει η ίδια στο δικό της λογαριασμό, γι’ αυτό και το έκανα εγώ» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ