Καμμένος: Το Κατάρ θα μεσολαβήσει για την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών [βίντεο] - iefimerida.gr

Καμμένος: Το Κατάρ θα μεσολαβήσει για την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρατιωτικών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μεσολάβηση του Κατάρ στην Τουρκία, προκειμένου να απελευθερωθούν ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης, που κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης, αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Αμυνας είχε συνάντηση σήμερα με τον ομόλογό του από το Κατάρ, Καλίντ Αλ-Ατίγια, στην Αθήνα. Στις δηλώσεις που έκαναν στη συνέχεια, ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε και στο ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, ευχαριστώντας τον ομόλογό του για τη συμπαράστασή του στο θέμα.

«Γνωρίζοντας τις σχέσεις που έχει το Κατάρ με την Τουρκία, ο ίδιος ο υπουργός κατά την τελευταία μας επίσκεψη έδειξε ενδιαφέρον για να μεσολαβήσει για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών», ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Αμυνας του Κατάρ εξέφρασε τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση του προς τον ελληνικό λαό για την τραγωδία στο Μάτι.

Δήλωση ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου μετά τη συνάντησή του με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Άμυνας του Κατάρ Khalid bin Mohamed A from ΥΠΕΘΑ on Vimeo.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ