Το μυστικό για τέλειο τζιν τόνικ -Αφήστε τον πάγο να λιώσει [εικόνες] - iefimerida.gr

Το μυστικό για τέλειο τζιν τόνικ -Αφήστε τον πάγο να λιώσει [εικόνες]

Τζιν τόνικ (Φωτογραφία: Ιnstagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μυστικό για ένα τέλειο τζιν τόνικ δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικής ποιότητας ποτό και η κατάλληλη ποσότητα τόνικ.

Οπως φαίνεται σημαντικό ρόλο παίζει και το πότε θα το πιεις από τη στιγμή που στο σερβίρουν. Ενας ειδικος αποκαλύπτει πως το αγαπημένο ποτό δεν πρέπει να καταναλώσεις αμέσως μόλις σου το σερβίρουν, αλλά θα πρέπει να περιμένεις.

Ο Ντέιβιντ Σμιθ, ειδικός του τζιν και ambassador γνωστής εταιρείας, δήλωσε στο Good Housekeeping πως οι λάτρεις του τζιν τόνικ θα πρέπει να περιμένουν ένα με δύο λεπτά πριν αρχίσουν να απολαμβάνουν το ποτό τους.

Unsplash

Οπως αναφέρει, έτσι επιτρέπουν στον πάγο να λιώσει λίγο και να κάνει ακόμη καλύτερη τη γεύση του ποτού.

«Ο πάγος “απορροφά” τη θερμοκρασία του ποτού. Οταν ο πάγος αρχίζει να λιώνει, βοηθά τις γεύσεις να παντρευτούν», αναφέρει.

Οι ειδικοί του τζιν έχουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με το πώς είναι καλύτερο.

Ο Σαμ Κάρτερ είχε δηλώσει στο Business Insideer πως δεν πρέπει να προσθέτουμε λεμόνι ή λάιμ, καθώς το ποτό γίνεται στυφό. Μάλιστα, υποστηρίζει πως ο καλύτερος συνδυασμός για το τζιν τόνικ είναι το τζίντζερ ή μέντα.

Shuttestock
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιν τόνικ συνταγή τρόπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ