Αίθριος παραμένει ο καιρός και την Πέμπτη - iefimerida.gr

Αίθριος παραμένει ο καιρός και την Πέμπτη

καιρός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίθριος θα παραμείνει ο καιρός και την Πέμπτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με την θερμοκρασία να μένει σε ικανοποιητικά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Από το απόγευμα θα σημειωθούν νεφώσεις κυρίως τα ανατολικά. . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αρχικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις που στη Δυτική Στερεά και Δυτική Πελοπόννησο θα πυκνώσουν και θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, Το απόγευμα θα σημειωθούν νεφώσεις και ενδέχεται να βρέξει. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ