Ο Μητσοτάκης για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη: Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της - iefimerida.gr

Ο Μητσοτάκης για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη: Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της

Κυριάκος Μητσοτάκης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ανάρτηση στο twitter για την απώλεια της Ρίκας Βαγιάνη έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν την γνώρισα καλά, αλλά πάντα την ξεχώριζα για την τόσο διακριτή παρουσία της. Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της, η καθαρή σκέψη της. Είχε κάτι ανυπότακτο η Ρίκα Βαγιάνη. Σε έκανε να θυμάσαι τη δύναμη και τη χαρά της ζωής, ακόμη και στα χρόνια της κρίσης. Έτσι θα την θυμόμαστε», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στον λογαριασμό του.

Δεν την γνώρισα καλά, αλλά πάντα την ξεχώριζα για την τόσο διακριτή παρουσία της. Θα λείψει η ασυμβίβαστη ματιά της, η καθαρή σκέψη της. Είχε κάτι ανυπότακτο η Ρίκα Βαγιάννη. Σε έκανε να θυμάσαι τη δύναμη και τη χαρά της ζωής ακόμη και στα χρόνια της κρίσης. Έτσι θα την θυμόμαστε

Υπενθυμίζεται πως η αγαπημένη δημοσιογράφος έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ