Μιχελάκης: Ο Αλμούνια επιβεβαιώνει το «φούσκωμα» του Ελλείμματος - iefimerida.gr

Μιχελάκης: Ο Αλμούνια επιβεβαιώνει το «φούσκωμα» του Ελλείμματος

Μιχελάκης: Ο Αλμούνια επιβεβαιώνει το «φούσκωμα» της ΕΛΣΤΑΤ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Ν.Δ. - ΠΑΣΟΚ για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009, με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ., Γιάννη Μιχελάκη, να κατηγορεί εκ νέου, με αφορμή την επιστολή του πρώην επιτρόπου Οικονομικών της Ε.Ε., Χοακίν Αλμούνια, το ΠΑΣΟΚ για το φούσκωμα του ελλείμματος του 2009.

Αναφερόμενος στην επιστολή που έστειλε προς την Εξεταστική Επιτροπή για την ΕΛΣΤΑΤ, ο κ. Αλμούνια, με την οποία «απαντά» στη θέση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ότι ενέταξε τις ΔΕΚΟ στο έλλειμμα, εφαρμόζοντας την ευρωπαϊκή πρακτική, ο κ. Μιχελάκης σημειώνει, με δήλωσή του, πως «τα όσα αναφέρει ο κ. Αλμούνια επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες που έγιναν από τα μέλη του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ -διορισμένα και αυτά από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ- για αυθαίρετο "φούσκωμα" του ελλείμματος του 2009, καθώς η ένταξη των ΔΕΚΟ στο έλλειμμα, δεν ήταν υποχρεωτική».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ., καλεί μάλιστα τον Ευάγγελο Βενιζέλο να πάρει ξεκάθαρη θέση για τις «πρακτικές φουσκώματος» του ελλείματος από το ΠΑΣΟΚ, κάτι που, όπως λέει, έκανε τεράστια ζημιά στην Οικονομία και οδήγησε στη λήψη επώδυνων μέτρων.

«Συγγνώμες, χωρίς παραδοχές της αλήθειας, μόνο σαν πρόκληση ακούγονται από τους πολίτες, που υποφέρουν» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μιχελάκης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ