«Τα υλικά, τα δωράκια και η άτακτη φωλίτσα» του Ντομινίκ Στρος Καν - iefimerida.gr

«Τα υλικά, τα δωράκια και η άτακτη φωλίτσα» του Ντομινίκ Στρος Καν

Τα «υλικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Θα 'θελες να έρθεις να ανακαλύψεις μια πανέμορφη άτακτη φωλίτσα, στη Μαδρίτη, μαζί μου, στις 4 Ιουλίου, θα έχει και δωράκι». Τα λόγια αυτά είχε γράψει ο πρώην ισχυρός άντρας του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν, σε μήνυμα που έστειλε σε φίλο του.

Αυτήν ήταν μία από τις προσκλήσεις που έστελνε ο DSK σε φίλους του προκειμένου να τους καλέσει στην ερωτική φωλιά που είχε φτιάξει.

Παρόμοια μηνύματα είχε στείλε στο ζωγράφο Τιτουάν Λαμαζού, στον επιχειρηματία Φαμπρίς Πασζκουόφσκι, καθώς και στον μέχρι πρότινος αρχηγό της αστυνομίας Ζαν - Κριστοφ Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Le Monde» στις συναντήσεις που είχαν ο Στρος Καν και οι φίλες το αλκοόλ έρεε άφθονο και οι ιερόδουλες έκαναν παρέλαση. Αυτές οι συνευρέσεις ήταν μικρά ερωτικά διαλείμματα ανάμεσα στα επαγγελματικά του ταξίδια και τις υποχρεώσεις τους, τα πολυάριθμα ραντεβού του που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη της Γαλλίας.

Εντύπωση προκαλεί πάντως τα ονόματα που χρησιμοποιούσε για τις γυναίκες που συναντούσε. Τις αποκαλούσε «υλικά» και όπως έλεγε τον περίμεναν σε διάφορα σημεία του κόσμου. Ουάσιγκτον, Βρυξέλλες και Παρίσι ήταν μερικές από τις τοποθεσίες όπου ο άλλοτε πανίσχυρος κος ΔΝΤ δρούσε, ικανοποιώντας τις «προσωπικές» ορέξεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ