Τα μοναδικά οφέλη των σπόρων του καρπουζιού -Πώς να τους ψήσετε και να τους καταναλώσετε - iefimerida.gr

Τα μοναδικά οφέλη των σπόρων του καρπουζιού -Πώς να τους ψήσετε και να τους καταναλώσετε

Φέτες καρπουζιού /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν το καλοκαίρι ήταν φρούτο, θα ήταν το καρπούζι.

Το πιο καλοκαιρινό και δροσερό φρούτο που τρώμε από παιδιά με λαχτάρα και γεμίζουμε τον τόπο μαύρα σποράκια και κόκκινα ζουμιά! Είτε σε φέτες είτε σε κομμάτια, είναι το ιδανικό σνακ για ένα ζεστό, ηλιόλουστο μεσημέρι καλοκαιριού.

Τόσο καιρό, βέβαια, βγάζαμε και πετάγαμε τα ενοχλητικά σπόρια που περιέχει ένα μεγάλο γλυκό καρπούζι. Από ότι φαίνεται, όμως, έτσι χάνουμε τα πιο θρεπτικά και υγιεινά συστατικά.

Και όχι μόνο αυτό. Αλλά έχουν και ωραία γεύση! Μπορείς να τους μαγειρέψεις ώστε να τους απολαύσεις, όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται. Τους ψήνεις και τους προσθέτεις σε σαλάτες, τοστ ή γκρανόλα. Μπορείς να τους φας και σκέτους.

Δείτε πώς να ψήσετε και να καταναλώσετε τους σπόρους από το καρπούζι στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρπούζι ΣΠΟΡΆΚΙΑ φρούτο Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ