Σχεδιάζει να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης - iefimerida.gr

Σχεδιάζει να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ντέμης Νικολαΐδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος αποχώρησε από την προεδρία της ΑΕΚ τον Νοέμβριο του 2008, σχεδιάζει να επιστρέψει δυναμικά στα διοικητικά της Ένωσης, με στόχο να βγάλει την ομάδα από το οικονομικό αδιέξοδο.

Ο πρώην διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με οικονομικά ισχυρούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται κατά το πλείστον στο εξωτερικό για να σχηματίσει μία νέα ομάδα, που θα αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Έθνος», ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει ήδη συζητήσει με τους εν λόγω επιχειρηματίες το ύψος των χρεών της ομάδας, αλλά και πλάνο αποπληρωμής τους, ενώ η επαναδραστηριοποίησή του στα διοικητικά της ΑΕΚ θα εξαρτηθεί πέρα από τις επαφές που έχει και από την αποδοχή του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος στον εν λόγω εγχείρημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ