Το ψάρι είναι από τις πιο υγιεινές τροφές που μπορούμε να φάμε.
Ωστόσο, είναι μια δύσκολη τροφή είτε να την βρεις και να την αγοράσεις, είτε να την μαγειρέψεις.
Επίσης, είναι γενικά ένα ακριβό προϊόν, γι’ αυτό και δεν είναι κάτι που τρώμε αρκετά συχνά.
Ωστόσο, όταν ακούμε ψάρι, σκεφτόμαστε ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα με δροσερό κρασί ή ούζο!
Ολα εξαρτώνται από το ψάρι που επιλέγουμε να πάρουμε. Εδώ ξεκινά η συζήτηση για το κατεψυγμένο ψάρι.
Πριν μια δεκαετία, άρθρο της Washington Post σημείωσε το χαμηλό ίχνος του σε άνθρακα, την συχνά ανώτερη ποιότητα, αλλά και την απροθυμία των πολιτών να αγοράσουν κατεψυγμένο ψάρι.
Δέκα χρόνια μετά, έρχεται να ισχυριστεί ότι η πρόοδος της τεχνολογίας έχει αυξήσει την ποιότητά τους, που συχνά ξεπερνά τα φρέσκια ψάρια που αγοράζουμε από τα ιχθυοπωλεία και που βρίσκονται στον πάγο.
Διαβάστε γιατί πρέπει να τρώμε περισσότερο κατεψυγμένο ψάρι από φρέσκο στο bovary.gr