«Ερείπιο» η Ντέμι Μουρ από την είδηση της σχέσης του Κούτσερ με τη Ριάνα - iefimerida.gr

«Ερείπιο» η Ντέμι Μουρ από την είδηση της σχέσης του Κούτσερ με τη Ριάνα

Ντέμι Μουρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση της σχέσης του πρώην συζύγου της, Άστον Κούτσερ, με την Ριάνα είχε πολύ αρνητική επίδραση στην ήδη κλονισμένη ψυχική υγεία της Ντέμι Μουρ, η οποία, σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της είναι σε μαύρα χάλια.

«Η Ντέμι εξακολουθούσε να τρέφει ελπίδες για τον Άστον και, όπως ήταν αναμενόμενο, αυτό που μαθεύτηκε την έκανε ερείπιο» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της 49χρονης σταρ στο αμερικανικό περιοδικό Grazia, προσθέτοντας πως στο άκουσμα της είδησης, η Μουρ ένιωσε τόσο άσχημα που «το στομάχι της σφίχτηκε και ήθελε να κάνει εμετό».

«Από τότε η Ντέμι έχει τρελαθεί, προσπαθεί να μάθει τα πάντα για το ζευγάρι. Είναι σε μια πολύ εύθραυστη κατάσταση. Ακόμα και η ιδέα αυτών των δύο μαζί, την επηρεάζει πολύ αρνητικά» συμπλήρωσε ο ίδιος άνθρωπος, ενώ, σύμφωνα με άλλη πηγή «η Ντέμι νιώθει ταπεινωμένη, καθώς ο σύζυγός της φαίνεται να την έχει ξεπεράσει και να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του τόσο σύντομα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ