Πάνω από 100 μηχανές και αυτοκίνητα σε κόντρες στην εθνική Πάτρας - Πύργου - iefimerida.gr

Πάνω από 100 μηχανές και αυτοκίνητα σε κόντρες στην εθνική Πάτρας - Πύργου

100 μοτοσικλέτες και οχήματα που πραγματοποιούσαν κόντρες στο δρόμο.
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συλλήψεις για συμμετοχή σε κόντρες με μηχανές και αυτοκινήτα στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, προχώρησαν χθες το βράδυ οι άντρες του αστυνομικού τμήματος Λεχαινών.

Κατά τη διάρκεια της περιπολίας τους στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ηλείας, βρέθηκαν μπροστά σε περισσότερες από 100 μοτοσικλέτες και οχήματα που πραγματοποιούσαν κόντρες στο δρόμο.

Οι αστυνομικοί μέσα σε ένα τόσο μεγάλο αριθμό οχημάτων κατάφεραν να ακινητοποιήσουν κάποια από αυτά και να οδηγήσουν μετά από ελέγχους που διενήργησαν κάποιους από τους οδηγούς και τους επιβαίνοντες στο τμήμα.

Στο σημείο έφτασαν και ενισχύσεις της Αστυνομίας αλλά η πλειαψηφία των οδηγών κατάφεραν να ξεφύγουν νωρίτερα με τα οχήματά τους, από διάφορους δρόμους της περιοχής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ