Στην Τεχεράνη ο Ερντογάν για συνομιλίες με τον Αχμαντινετζάντ - iefimerida.gr

Στην Τεχεράνη ο Ερντογάν για συνομιλίες με τον Αχμαντινετζάντ

Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Ιράν βρίσκεται ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος αναμένεται να έχει συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της Τεχεράνης σχετικά με το επίμαχο πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας αλλά και τις εξελίξεις στη Συρία.

Ο κ. Ερντογάν φθάνει το πρωί στην Τεχεράνη από τη Σεούλ της Νότιας Κορέας όπου μετείχε στη διάσκεψη για την πυρηνική ασφάλεια και θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ιράν Μαχμούντ Αχμεντινετζάντ.

Όπως είναι αναμενόμενο στην κορυφή της ατζέντας θα βρεθεί η πρόσφατη σύνοδος για τα πυρηνικά και η συνάντηση των έξι παγκόσμιων δυνάμεων ενώ θα γίνει αναφορά κα στα γεγονότα που συμβαίνουν στη Συρίας.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός αναμένεται να ενημερώσει τον συνομιλητή του για τις προσδοκίες των παγκόσμιων δυνάμεων και από το Ιράν και από τις προσεχείς συνομιλίες για το πυρηνικό του πρόγραμμα, όπως και για τις πιθανές συνέπειες μιας νέας αποτυχίας των διαπραγματεύσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ