Συνάντηση Μακρόν-Μέι, την Παρασκευή -Στην εξοχική κατοικία του Γάλλου - iefimerida.gr

Συνάντηση Μακρόν-Μέι, την Παρασκευή -Στην εξοχική κατοικία του Γάλλου

Εμανουέλ Μακρόν & Τερέζα Μέι (Φωτογραφία: AP Photo/Virginia Mayo)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον πύργο Μπρεγκανσόν, την εξοχική κατοικία των Γάλλων προέδρων, θα συναντηθούν Εμανουέλ Μακρόν και Τερέζα Μέι, την Παρασκευή.

Μετά από μια συνάντηση εργασίας, η Τερέζα Μέι και ο σύζυγός της Φίλιπ αναμένεται να παρακαθίσουν σε ένα ιδιωτικό δείπνο με το ζεύγος Μακρόν, στο κάστρο που βρίσκεται κοντά στην Τουλόνη, όπου ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους παραθερίζει το καλοκαίρι.

Αξιωματούχος του Ελιζέ, ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ατζέντα των συνομιλιών.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Τζέρεμι Χαντ συναντήθηκε με τον Γάλλο ομόλογό του Ζαν Ιβ Λεντριάν στο Παρίσι για να συζητήσουν το Brexit.

Ο Χαντ, μιλώντας σε γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο, υπογράμμισε τη βούληση της Βρετανίας ώστε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δεσμευτεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα στις προτάσεις του Λονδίνου με στόχο, όπως τόνισε, την επίτευξη ενός «ρεαλιστικού και λογικού» αποτελέσματος στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP- Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εμανουέλ Μακρόν Τερέζα Μέι συνάντηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ