Influencer αποκαλύπτει το τρικ για να δείχνεις καλλίγραμμη φορώντας κολάν [εικόνες] - iefimerida.gr

Influencer αποκαλύπτει το τρικ για να δείχνεις καλλίγραμμη φορώντας κολάν [εικόνες]

Φωτογραφία: psychandsquats/ Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έναν κόσμο γεμάτο influencers, μείνε ο εαυτός σου.

Τα social media έχουν δημιουργήσει μια εντελώς δική τους πραγματικότητα: αν ασχολείσαι πολύ με αυτά, θα έχεις διαπιστώσει ότι έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης σου και κατ’επέκτασιν ο τρόπος ζωής σου.

Αψεγάδιαστα σώματα με ρετούς, βομβαρδισμός από διαγωνισμούς με προιόντα, ανταγωνισμός, πόζες βγαλμένες από editorial μόδας, likes, comments και ένα διαρκές άγχος για την εικόνα σου. «Πώς έχει βγει; Εχω βγει καλή;», «Θα πάρω αρκετά likes;», «Θα δουν το ποστ μου αυτοί που θέλω;» «Μήπως η φωτογραφία μου χρειάζεται λίγο παραπάνω ρετούς;».

Ολα αυτά δεν υπήρχαν πριν: είναι απλά μια «κατασκευή» των καιρών μας.

Εχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο αληθινές είναι οι φωτογραφίες που βλέπεις στο Instagram; Σε αυτή τη σκέψη θέλει να σε βάλει η Stacey Lee, ψυχολόγος και influencer με παραπάνω από 40.000 followers στο Instagram.

Με ένα ποστ της, θέλει απλά να αποδείξει ότι «αυτό που βλέπεις, δεν είναι πάντα αυτό που φαίνεται». Μπορείς κι εσύ να το πετύχεις αν θέλεις, με «τρικ» που... ξεγελούν το μάτι!

Το «τρικ» που σε κάνει να δείχνεις καλλίγραμμη φορώντας κολάν, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ INFLUENCER instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ