Ανδρας παράτησε την Αντζελίνα Τζολί σε ραντεβού στα τυφλά- Τι συνέβη [εικόνες] - iefimerida.gr

Ανδρας παράτησε την Αντζελίνα Τζολί σε ραντεβού στα τυφλά- Τι συνέβη [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά φαίνεται πως βρέθηκε άνδρας που παράτησε την Αντζελίνα Τζολί από το πρώτο κιόλας ραντεβού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του National Enquirer, η Αντζελίνα Τζολί βγήκε ένα καταστροφικό στο Λονδίνο το οποίο μάλιστα δεν διήρκησε πάνω από μισή ώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ραντεβού στα τυφλά έγινε όταν η Αντζελίνα Τζολί βρισκόταν στο Λονδίνο με τα παιδιά της για τα γυρίσματα της ταινίας Maleficent 2 (η οποία θα κυκλοφορήσει το 2020).

Η Αντζελίνα Τζολί βγήκε ένα καταστροφικό στο Λονδίνο το οποίο μάλιστα δεν διήρκησε πάνω από μισή ώρα.

Έτσι αν και η ίδια περνούσε το περισσότερο χρόνο μαζί τους, φαίνεται πως μία μέρα βρήκε χρόνο και βγήκε «κρυφό» ραντεβού με έναν άνδρα, ο οποίος εν τέλει εξαφανίστηκε από τα πρώτα μάλιστα 30 λεπτά.

«Η Αντζελίνα Τζολί είχε συνάψει στενή φιλία με έναν άνδρα στον Λονδίνο και συγκεκριμένα με έναν πλούσιο και όμορφο χρηματιστή», ανέφερε μία ανώνυμη πηγή στο περιοδικό, συμπληρώνοντας πως ο άνδρας μετά το μισάωρο πήρε ένα τηλέφωνο και είπε στην Αντζελίνα Τζολί πως έπρεπε να φύγει γρήγορα.

Πάντως ένα πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον της Αντζελίνα Τζολί ανέφερε πως όλα αυτά είναι φήμες, καθώς η διάσημη ηθοποιός αφιερώνει όλον τον ελεύθερό της χρόνο στα παιδιά της.

Πρόκειται για έναν πλούσιο και όμορφο χρηματιστή τον οποιο γνώρισε στον Λονδίνο

Μάλιστα η ίδια εθεάθη πριν μερικές μέρες στο σινεμά, όπου είδε ταινία μαζί με τα παιδιά της.

Εκεί οι θεατές δεν μπόρεσαν να μην βγάλουν φωτογραφίες μαζί της, ενώ ένας άνδρας ανέφερε στο περιοδικό People πως η ίδια ήταν ευτυχισμένη και χαλαρή, απολαμβάνοντας την ταινία με τα παιδιά της.

Ο χρηματιστής λοιπόν αφούτ πήρε ένα τηλέφωνο είπε στην Τζολί πως πρέπει να φύγει, αφήνοντάς την έτσι στα κρύα του λουτρού.

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ