Χωρίς Μετρό - Τραμ - Ηλεκτρικό σήμερα από τις 11:00 έως τις 15:00 - iefimerida.gr

Χωρίς Μετρό - Τραμ - Ηλεκτρικό σήμερα από τις 11:00 έως τις 15:00

Χωρίς Μετρό - Τραμ - Ηλεκτρικό σήμερα από τις 11:00 έως τις 15:00
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οπλισμένοι με πολύ υπομονή θα πρέπει να είναι σήμερα οδηγοί και επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς Μετρό, ΗΣΑΠ Τραμ θα πραγματοποιήσουν τετράωρη στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 15:00. Αίτημα των εργαζομένων είναι η υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Οι ίδιοι καταγγέλλουν πως η διοίκηση επιχειρεί να καταργήσει όλο το θεσμικό πλαίσιο που περιβάλλει τους εργαζόμενους στην Αστική Σταθερή Τροχιά και σε ανακοίνωση τους υποστηρίζουν:

«Η επαναφορά των εργασιακών σχέσεων στο καθεστώς Μαντέλη, δείχνει τη νοοτροπία με την οποία αντιλαμβάνονται τον εκσυγχρονισμό των Φορέων, γεγονός το οποίο μας βρίσκει αντίθετους», σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους και προσθέτουν ότι «η μείωση του μεταφορικού έργου, η αύξηση του εισιτηρίου, η εισιτηριοδιαφυγή, οι μετατάξεις, οι απολύσεις, δεν παραπέμπουν σε αναδιάρθρωση των Εταιρειών προς όφελος του πολίτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ