Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Φιλαρετή Κομνηνού- Για χάρη του γιου της στην Επίδαυρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Φιλαρετή Κομνηνού- Για χάρη του γιου της στην Επίδαυρο [εικόνες]

Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σπάνια, δημόσια εμφάνιση σε θεατρική παράσταση έκανε η Φιλαρετή Κομνηνού, η οποία πήγε μέχρι την Επίδαυρο για να καμαρώσει τον γιo της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαγεωργίου συμμετείχε στις «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και το Σάββατο βρέθηκε μαζί με τον θίασο στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου για μία παράσταση αφιερωμένη στην συνάδελφό του Χρύσα Σπηλιώτη, η οποία χάθηκε στο Μάτι από την φονική πυρκαγιά.

Σπάνια, δημόσια εμφάνιση σε θεατρική παράσταση έκανε η Φιλαρετή Κομνηνού, η οποία πήγε μέχρι την Επίδαυρο για να καμαρώσει τον γιό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Ετσι στο κοινό βρέθηκε και η μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ η ίδια μετά το πέρας της παράστασης πήγε πίσω στα καμαρίνια, όπου φωτογραφήθηκε μαζί με τον γιο της.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου συμμετείχε στην παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου

Οι δυο τους άλλωστε έχουν πολύ δυνατή σχέση παρόλο που ο Γιώργος Παπαγεωργίου έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μια επαγγελματική πορεία που να μην συνδέεται, όσο μπορεί, με την μητέρα του.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού με τον γιό της
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ