Απατημένος σύζυγος ζήτησε αποζημίωση από τον εραστή της γυναίκας του - iefimerida.gr

Απατημένος σύζυγος ζήτησε αποζημίωση από τον εραστή της γυναίκας του

σύζυγος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα πρωτότυπο τρόπο βρήκε για να αντιδράσει στην παράνομη σχέση της γυναίκας του ένας Ιταλός, ο οποίος αντί να τα βάλει μαζί της, αποφάσισε να ζητήσει αποζημίωση από τον εραστή της, ύψους 6000 ευρώ.

Ο 43χρονος άνδρας από το Σπολέτο της Ιταλίας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, ήταν 18 χρόνια παντρεμένος με τη σύζυγό του, με την οποία έχει δύο παιδιά, ηλικίας 14 και 10 ετών. Κάποια στιγμή, άρχισε να υποπτεύεται ότι η γυναίκα του τον απατά και προσέλαβε ένα ντετέκτιβ για να την παρακολουθήσει.

Μετά από έρευνα ο ιδιωτικός ντετέκτιβ του έδωσε μια μακροσκελή έκθεση που περιείχε φωτογραφικό υλικό, στο οποίο η 38χρονη σύζυγος ήταν σε τρυφερές στιγμές με ένα χρηματιστή. Ο σύζυγος παρέμεινε ψύχραιμος, παρά την κεραμίδα που του ήρθε στο κεφάλι, και ζύγισε τις επόμενες κινήσεις του.

Μετά από ώριμη σκέψη, ο 43χρονος αποφάσισε να κάνει κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα νομικά χρονικά: Μήνυσε τον εραστή, ζητώντας 600.000 ευρώ ως αποζημίωση για τον εαυτό του και για τα δύο του παιδιά.

Η δίκη, η οποία θα ξεκινήσει το Μάιο, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Ιταλία, καθώς είναι η πρώτη υπόθεση τέτοιου είδους στη χώρα και αναμένεται να δημιουργήσει νομολογία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ