Ιστορικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ - iefimerida.gr

Ιστορικό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ

ΑΠΟΕΛ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στις 21:45 στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ σε ένα ιστορικό παιχνίδι για την κυπριακή ομάδα.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί την έκπληξη της φετινής διοργάνωσης έχοντας ξεκινήσει το ευρωπαϊκό ταξίδι της από τον δεύτερο προκριματικό γύρο, καταφέρνοντας να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» σε έναν όμιλο με αντιπάλους τις Πόρτο, Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, φτάνοντας στους «8» ξεπερνώντας το εμπόδιο της Λιόν.

Η αναμέτρηση με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, του Κριστιάνο Ρονάλντο και των άλλων αστεριών των Μαδριλένων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως η σύγχρονη εκδοχή του Δαυίδ με τον Γολιάθ, καθώς ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει μία από τις καλύτερες και ακριβότερες ομάδες στον κόσμο, έχοντας ήδη κάνει υπερβάσεις που κανείς δεν περίμενε στην αρχή της σεζόν και μένει να φανεί αν θα κάνει μία ακόμη κόντρα στους «μερένχες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ