Το Sex and the City βρήκε την νέα του Κάρι Μπράντσο - iefimerida.gr

Το Sex and the City βρήκε την νέα του Κάρι Μπράντσο

Κάρι Μπράντσο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το prequel του Sex and the City, βασισμένο στις περιπέτειες της Κάρι Μπράντσο πριν αποκτήσει εμμονή με τα Μανόλο, βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έστειλε γράμμα για να δώσει την ευχή της. Και η νέα πρωταγωνίστρια, Άννα Σοφιά Ρόμπ, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Εμείς, όμως, τι φταίμε να υποστούμε αυτή την ανακύκλωση;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αξιολύπητο από ένα πρωταθλητή, σε οποιαδήποτε σπορ, επάγγελμα ή ιδιότητα, που δεν καταλαβαίνει πότε είναι η ώρα να κρεμάσει τα παπούτσια, την πένα ή την καμερά του.

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα με το The Carrie's Diaries, τον νέο κλώνο του Sex and the City, βασισμένο στα ομώνυμα μυθιστορήματα της δημιουργού του SATC φαινομένου Κάντας Μπούσελ.

Σε αυτή την εκδοχή η Κάρι πηγαινει ακόμη γυμνάσιο και το μεγάλο της πρόβλημα είναι ο κρυφός της έρωτας (από όταν ήταν 12 ετών) με τον γόνο καλής οικογένειας Σεμπάστιαν.

Το Sex and the City βρήκε την νέα του Κάρι Μπράντσο  | iefimerida.gr 0

Κανείς (η συγγραφέας, οι παραγωγοί, το τηλεοπτικό δίκτυο) δεν φαίνεται να καταλαβαίνει ότι η εποχή που είχαμε το χρόνο να μας απασχολούν τα σεξουαλικά προβλήματα τεσάρων γυναικών στην Νέα Υόρκη, έχει περάσει ανεπιστρεπτί.

Και δεν μιλάμε μόνο για εμάς τους ταλαιπωρημένους έλληνες, αλλά και τους Αμερικανούς, το 99% των οποίων έχει τα ίδια προβλήματα.

Η σειρά είναι δεδομένο ότι θα πατώσει (αν θέλετε μπορούμε να βάλουμε στοίχημα σε ποιό επεισόδιο θα κοπεί).Κάτι που αποτελεί κρίμα κυρίως για την 18χρονη Άννα Σοφία Ρόμπ, την πρωταγωνίστρια με τα αθώα ελαφίσια μάτια που της έλαχε η μεγάλη ευκαιρία της σε αυτή την ζωή είναι να παίξει την νεαρή Κάρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ