Εθνική τραγωδία: Επίσημα 50 νεκροί, εκτιμήσεις για πολλούς παραπάνω - iefimerida.gr

Εθνική τραγωδία: Επίσημα 50 νεκροί, εκτιμήσεις για πολλούς παραπάνω

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγωδία που όμοιά της δεν έχει υπάρξει βιώνει η χώρα, η οποία θρηνεί περισσότερους από 50 ζωές.

Ο τραγικός απολογισμός επισήμως, μέχρι στιγμής, είναι 50 νεκροί και 172 τραυματίες εκ των οποίων οι 11 σε κρίσιμη κατάσταση. Ανάμεσά τους και 16 παιδιά τα οποία βρίσκονται εκτός κινδύνου.

Στην επίσημη ενημέρωση έγινε λόγος για 49 νεκρούς. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε μια σορός στη θάλασσα, ανοιχτά της Αρτέμιδος, μεγαλώνοντας τον αριθμό των νεκρών σε 50. Για 50 νεκρούς μίλησε άλλωστε και μετά από λίγο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Λίγο πριν τις δύο έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκέ μια σορός ακόμη να επιπλέει στην Αρτέμιδα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε 52.

Την ίδια ώρα πληροφορίες θέλουν ότι έχουν βρεθεί και άλλοι νεκροί, με τον δήμαρχο Ραφήνας-Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς να μιλά για τουλάχιστον 60 νεκρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν 11 ακόμη σοροί στο Μάτι, τέσσερις σε ένα αυτοκίνητο, τέσσερις ακόμη σε ένα σπίτι, δύο ακόμη σε έναν λόφο και ένας ακόμη σε αυτοκίνητο.

Στελέχη του δήμου Πικερμίου, πάντως κάνουν ακόμη πιο απαισιόδοξες προβλέψεις για τουλάχιστον 75 νεκρούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ