Μειώνεται το αντίτιμο στα διόδια; - iefimerida.gr

Μειώνεται το αντίτιμο στα διόδια;

Μειώνεται το αντίτιμο στα διόδια;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διάταξη του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών προβλέπει τις προϋποθέσεις μείωσης του αντιτίμου των διοδίων στους αυτοκινητόδρομους που κατασκευάζονται με συμβάσεις παραχώρησης.

Οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην ολοκλήρωση τμημάτων των αυτοκινητοδρόμων είναι δυνατό να οδηγήσουν στη μείωση του αντίτιμο των διοδίων. Μάλιστα στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον παραχωρησιούχο, μπορεί μονομερώς ο υπουργός Υποδομών να εκδίδει απόφαση μείωσης του αντιτίμου των διοδίων με πρόβλεψη αποζημίωσης του παραχωρησιούχου.

Σύμφωνα όμως με άλλη διάταξη του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Υποδομών προβλέπεται πως θα τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών, όσοι καταλαμβάνουν τμήμα του οδοστρώματος ή ακόμα και ολόκληρο το οδόστρωμα σε αυτοκινητόδρομους και παρεμποδίζουν, μερικώς ή ολικώς, τη λειτουργία σταθμών διοδίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ