Ρώτα τον Αντώνη Σαμαρά στο Facebook - iefimerida.gr

Ρώτα τον Αντώνη Σαμαρά στο Facebook

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι καιροί αλλάζουν και η πολιτική επικοινωνία εκσυγχρονίζεται για να αξιοποιήσει τα διαδικτυακά κοινωνικά δίκτυα, πράγμα που επιβάλεται και από τα καχεκτικά οικονομικά των κομμάτων. Γι' αυτό ίσως ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να εκσυγχρονίσει τη σελίδα του στο Facebook και να επιτρέψει στους ιντερνετικούς «φίλους» του να του υποβάλλουν ερωτήσεις.

Στο ανανεωμένο εικαστικό (φωτό) εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΝΔ χαμογελαστός με το μήνυμα «Ρώτα τον Αντώνη Σαμαρά». Όπως εξηγεί στον υπέρτιτλο οι «φίλοι» του καλούνται να σχολιάσουν το «ρόλο της νεολαίας στην ανάκαμψη της χώρας», και ο Αντώνης Σαμαράς θα τους απαντήσει μέσω ενός σύντομου βίντεο:

Ποιός ο ρόλος της νεολαίας στην ανάκαμψη της χώρας; Θα χαρώ να δω τις ερωτήσεις και τα σχόλια σας για το ζήτημα, στα οποία θα απαντήσω τις επόμενες ημέρες μέσω ενός σύντομου βίντεο.

Να σημειωθεί ότι η σελίδα του προέδρου της ΝΔ στο Facebooκ έχει μόλις 3500 likes...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Facebook Αντώνης Σαμαράς φίλοι νεολαία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ