Την έκανε «τόπι» στο ξύλο τέσσερις μόλις ημέρες μετά τον γάμο τους [εικόνες] - iefimerida.gr

Την έκανε «τόπι» στο ξύλο τέσσερις μόλις ημέρες μετά τον γάμο τους [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πού να φανταζόταν η Τάμμυ Ντράιβερ, την ημέρα του γάμου της, πως ο έγγαμος βίος θα είχε διάρκεια μόλις τέσσερις ημέρες, και ένα άδοξο και κυρίως βίαιο τέλος.

Η 21χρονη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, με τον 29χρονο Νίκυ Πιρς, και όλα ήταν τέλεια σε μία τελετή που στοίχισε 1200 ευρώ. Ενώ το γλέντι που ακολούθησε σε μία τοπική παμπ στην νότια Ουαλία, ήταν ακόμη καλύτερο.

Μετά, το νιόπαντρο ζευγάρι πέρασε ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο σε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο και επέστρεψε στο σπίτι του χαρούμενο για το ξεκίνημα της νέας τους ζωής. Την οποία και θέλησε να γιορτάσει με τους κουμπάρους του κανονίζοντας να βγούνε για ένα ποτό. Μέχρι εκεί όμως.

Την έκανε «τόπι» στο ξύλο τέσσερις μόλις ημέρες μετά τον γάμο τους [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο γαμπρός έχοντας πιει μερικά ποτά θεώρησε ότι η γυναίκα του φλέρταρε με τον καλύτερό του φίλο και της επιτέθηκε μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους. Την άρπαξε από το λαιμό, την έδειρε, τη δάγκωσε σε πολλά σημεία του σώματός της και της έσπασε τη μύτη.

Τώρα, βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής έχοντας παραδεχτεί την ενοχή του.

«Οι ιεροί όρκοι που είχαμε πάρει λίγες ημέρες πριν δεν σήμαιναν τίποτα για εκείνον. Ορκίστηκε να με αγαπάει και να με φροντίζει για την υπόλοιπη ζωή μας. Αυτό που έζησα ήταν ένας εφιάλτης» είπε η νεαρή κοπέλα.

Την έκανε «τόπι» στο ξύλο τέσσερις μόλις ημέρες μετά τον γάμο τους [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο εισαγγελέας Καρλ Γουίλιαμς είπε στο δικαστήριο: «Τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο όταν εκείνος υποπτεύθηκε ότι η γυναίκα του φλερτάρει με τον καλύτερό του φίλο. Ο Pearce είχε πιει πολύ και της όρμησε με μανία.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης ανέφερε ότι ο νεαρός άντρας βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση για ό,τι συνέβη και για την κατάληξη του γάμου τους.

«Εγώ νιώθω τυχερή που είμαι ακόμη ζωντανή. Είναι πολύ κρίμα που ο γάμος μας διήρκεσε τόσο λίγο» πρόσθεσε η Τάμμυ.

Την έκανε «τόπι» στο ξύλο τέσσερις μόλις ημέρες μετά τον γάμο τους [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ