Ξεκίνησε από το Athens Street Food Festival και οι εξωτικές του γεύσεις έγιναν γνωστές σε χρόνο ρεκόρ.
Ο λόγος για το «Peking Duck» του Alsi Sinanaj -γνωστός από το «Wolves of Kitchen»- ο οποίος αποφάσισε να δημιουργήσει στην Πανόρμου ένα καινούργιο κινέζικο streetfoodάδικο που διαφέρει.
Ο Alsi που φημίζεται ως σεφ για τον σεβασμό του στη φύση, φροντίζει πάντα να βρίσκει προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, ακολουθεί φυσικές διεργασίες ωρίμανσης και μαγειρέματος, ενώ οι συνδυασμοί του αναδεικνύουν τις ιδιαίτερες γεύσεις των συστατικών.
Στην αρχή της καριέρας του γνώρισε την Μεσογειακή και Ιταλική κουζίνα αλλά καθώς είναι ανήσυχο πνεύμα, δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται. Αργότερα ήρθε σε επαφή με την Πολυνησιακή, την Ιαπωνική, την Περουβιανή, την κουζίνα του Σιάμ και την Καντονέζικη. Οι στιγμές που ξεχωρίζουν αναμφισβήτητα στην καριέρα του, είναι η συνεργασία με τον Σεφ Heinz Winkler (3 αστέρια Michelin) και τον Σεφ Tong Chee Hwee (επικεφαλής του εστιατορίου Hakkasan, 1 αστέρι Michelin).
Κάπως έτσι κατέληξε και στο «Peking Duck» όπου παντρεύει αρμονικά την ασιατική κουζίνα και τις εμπειρίες από τα πολλά του ταξίδια με το street food περιβάλλον, σερβίροντας πιάτα σε πιο fusion εκδοχές από αυτές που έχουμε συνηθίσει.
Διαβάστε για την καλύτερη και οικονομική πάπια της Αθήνας και πού θα την βρείτε στο bovary.gr