Το καλωσόρισμα του Βενιζέλου στη Φώφη Γεννηματά - iefimerida.gr

Το καλωσόρισμα του Βενιζέλου στη Φώφη Γεννηματά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πρέπει να πιστέψουμε στον εαυτό μας για να αντιστρέψουμε το κλίμα. Οταν νιώσουμε δυνατοί εσωτερικά θα αλλάξουμε και τα δεδομένα της χώρας, κάτι που θεωρώ απολύτως εφικτό». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της νέας εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Φώφης Γεννηματά η οποία για το σκοπό αυτό παραιτήθηκε από αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.

Ο κ. Βενιζέλος μιλώντας για τη νέα εκπρόσωπο είπε χαρακτηριστικά: «Τη Φώφη την ξέρετε. Είναι ένα γνωστό πολιτικό πρόσωπο, μια πολιτική προσωπικότητα που διαμορφώθηκε μέσα στον πολιτικό αγώνα, την πολιτική πράξη. Εχει όμως, ταυτοχρόνως, και πάρα πολύ ανθρώπινα χαρακτηριστικά γιατί χρειαζόμαστε ευαισθησία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την κρίση.»

Από τη δική της πλευρά η κυρία Γεννηματά δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη η ευθύνη. Η παράταξή μας είναι υπεύθυνη για όλες μεγάλες αλλαγές που έγιναν στον τόπο σε πάρα πολύ κρίσιμη στιγμή. Η ευθύνη μας είναι να μην επιτρέψουμε να κυριαρχήσουν απόψεις που θα βάλουν τέλος στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Πρέπει να αναδείξουμε όλες τις προσπάθειες που έκανε το ΠΑΣΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια αλλά να μιλήσουμε με ειλικρίνεια για λάθη και παραλείψεις. Ευθύνη μας είναι να υποστηρίξουμε μια πρόταση που θα οδηγεί τόπο μπροστά που θα συνδυάζει και όραμα και ρεαλισμό. Ξέρω ότι η λέξη «όραμα» προκαλεί αλλά χωρίς όραμα δεν υπάρχει πολιτική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ