Το βλέμμα του τρόμου της Μελάνια, μετά τη χειραψία με τον Πούτιν -«Σαν να κοίταξε το διάολο» [βίντεο] - iefimerida.gr

Το βλέμμα του τρόμου της Μελάνια, μετά τη χειραψία με τον Πούτιν -«Σαν να κοίταξε το διάολο» [βίντεο]

Έντρομη η Μελάνια Τραμπ μετά τη χειραψία με τον Πούτιν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, σε μια πολυαναμενόμενη διάσκεψη που κυριάρχησε σε όλα τα διεθνή μέσα.

Η συνάντησή τους έρχεται στο επίκεντρο μιας μακράς έρευνας του FBI σχετικά με τους ισχυρισμούς πως ο Πούτιν επενέβη στις αμερικανικές εκλογές των ΗΠΑ το 2016 – ισχυρισμούς που ο Ρώσος πρόεδρος αρνήθηκε έντονα.

Πολυαναμενόμενη ήταν η συνάντηση Τραμπ - Πούτιν. Φωτογραφία: AP

Κατά την συνάντησή τους, στην οποία παρούσα ήταν και η Μελάνια Τραμπ, ο χρήστης του Twitter @smrduke87 κατέγραψε μια πραγματικά αμήχανη στιγμή.

Στο σύντομο βίντεο που ανάρτησε στο Twitter, φαίνεται η εμφανής φρίκη ή φόβος στο πρόσωπο της Μελάνια Τραμπ, μετά την χειραψία με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

OMG I was looking for this all day - they finally just showed it on MSNBC
Watch her face!! pic.twitter.com/nBSEKshhlJ

Είναι δύσκολο να πει κανείς τι ακριβώς σκεφτόταν η Πρώτη Κυρία, αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να υποθέσουν τι μπορεί να περνούσε εκείνη τη στιγμή από το μυαλό της. Και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως η πιο κοινή εικασία ήταν ο φόβος.

«Δείχνει σαν μόλις να κοίταξε κατευθείαν στα μάτια του διαβόλου» έγραψε κάποιος με έναν άλλο να προσθέτει «Αυτό το βλέμμα μου προκαλεί ρίγη!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ