Η Υβάννη Μπόσνιακ μόλις αποκάλυψε τι έχει σπουδάσει -Και ήταν έκπληξη - iefimerida.gr

Η Υβάννη Μπόσνιακ μόλις αποκάλυψε τι έχει σπουδάσει -Και ήταν έκπληξη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βιώνει η Υβόννη Μπόσνιακ.

Η όμορφη σχεδιάστρια ετοιμάζει το γάμο της, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί 1η Σεπτεμβρίου. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό Omikron, για το πρόγραμμα που ακολουθεί στο μεγάλωμα της κόρης της.

«Μεγαλωμένη στη Γερμανία – ακολουθείς, να υποθέσω και με τη μικρή αυστηρό πρόγραμμα, πειθαρχία και συνέπεια; Ή προσπαθείς να την έχεις και κάπως ελεύθερη, να αισθάνεται και ανεξάρτητη;», την ρώτησαν, με την Υβόννη Μπόσνιακ να απαντά, κάνοντας μια αποκάλυψη για τις σπουδές της: «Τα παιδιά, γενικότερα, χρειάζονται ένα σταθερό πρόγραμμα για να μεγαλώσουν σωστά. Μην ξεχνάς ότι έχω σπουδάσει Παιδαγωγική οπότε και από άποψη σπουδών, προσπαθώ να έχει λίγο απ’ όλα το μεγάλωμα της κόρης μου, να υπάρχει μια ισορροπία. Είναι εξάλλου πολύ μικρή για να νιώθει “ανεξάρτητη” και “ελεύθερη” αλλά, όσο είναι εφικτό, κάτι γίνεται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υβόννη Μπόσνιακ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ