Εμφάνιση – έκπληξη της βασίλισσας Ελισάβετ σε γάμο κοινών θνητών - iefimerida.gr

Εμφάνιση – έκπληξη της βασίλισσας Ελισάβετ σε γάμο κοινών θνητών

βασίλισσα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βασιλικό άρωμα είχε ο γάμος ενός ζευγαριού στη Βρετανία, οι οποίοι είδαν έκπληκτοι ανάμεσα στους καλεσμένους τους και τη βασίλισσα της Αγγλίας, συνοδευόμενη από το σύζυγό της Φίλιππο, δούκα του Εδιμβούργου.

Το ζευγάρι είχε κανονίσει το γάμο του στο δημαρχείο του Μάντσεστερ, ο γραμματέας του οποίου τους ενημέρωσε ότι την ίδια μέρα θα βρισκόταν εκεί και η βασίλισσα για δείπνο με εθελοντές της περιοχής.

Τότε, αποφάσισαν για πλάκα να στείλουν μια επιστολή στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, με την οποία καλούσαν την Ελισάβετ στο γάμο τους, για να πάρουν ως απάντηση, όπως ήταν αναμενόμενο, ένα ευγενικό «όχι».

Ωστόσο, πριν μπει στην αίθουσα όπου θα γινόταν το γεύμα, η βασίλισσα ζήτησε να κάνει μια στάση στο γάμο, όπου ευχήθηκε στους νιόπαντρους, ενώ τους αποκάλυψε ότι από την αρχή σχεδίαζε να είναι παρούσα, αλλά ήθελε να τους κάνει έκπληξη και για αυτό έδωσε αρνητική απάντηση στην πρόσκλησή τους.

«Ήταν περίεργο ότι ήξερε τα ονόματά μας!» δήλωσε χαριτολογώντας στην εφημερίδα Daily Mail η νύφη, καθώς η βασίλισσα τους χαιρέτισε λέγοντας «γεια σου Τζον, γεια σου Φρανσίς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ