Άγρια σύγκρουση βουλευτών της ΝΔ με τον Πάνο Καμμένο - iefimerida.gr

Άγρια σύγκρουση βουλευτών της ΝΔ με τον Πάνο Καμμένο

Άγρια σύγκρουση βουλευτών της  ΝΔ με τον Πάνο  Καμμένο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του Πάνου Καμμένου φαίνεται πως ξεκινά λίγες εβδομάδες πριν από την επικείμενη εκλογική αναμέτρηση.

Οι δημοσκοπήσεις που δημοσιοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο και δείχνουν μια σημαντική δυναμική των Ανεξάρτητων Ελλήνων δημιουργούν έντονο προβληματισμό στη Συγγρού η οποία προφανώς έχει δώσει το πράσινο φως για τις επιθέσεις εναντίον Καμμένου.

Είναι ενδεικτικές οι δηλώσεις του Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος κατηγόρησε τον Πάνο Καμμένο ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη «φούσκα» του Χρηματιστηρίου το 1999-2000, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη. «Καταγγέλλουμε το Χρηματιστήριο, καταγγέλλουμε τα CDS, κάνουμε μηνύσεις και από την άλλη δεν κοιτάμε την καμπούρα μας» ανέφερε μιλώντας στον Φλας και πρόσθεσε: «Ας κοιτάξουν, λοιπόν, τα χρηματιστηριακά του 2000 και θα καταλάβουμε γιατί και ποιος είναι υπεύθυνος. Είναι 50 βουλευτές που το ξέρουν, δεν το ξέρω μόνο εγώ. Αν δει κανείς το πόθεν έσχες του κ. Καμμένου την περίοδο 2000 - 2002 θα καταλάβετε. Τα κέρδη του ήταν 280 εκατομμύρια δραχμές. Εγώ ξέρω ότι έχασα τα λεφτά μου, όπως και άλλοι συνάδελφοι...».

Όμως και ο βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός: «Τον Καμμένο τον ξέρω από το '90 και δεν τον εμπιστεύομαι... Το να ρίχνει φωτοβολίδες και να λέει διάφορα πράγματα τα οποία είναι από συνωμοσιολογία έως πράγματα ανεφάρμοστα, εμένα προσωπικά μου προκαλεί γέλιο. Δεν είναι σοβαρός ο κ. Καμμένος...»

Παράλληλα μιλώντας στον Βημα FM καταγγελίες για σπατάλες του Πάνου Καμμένου όταν ήταν υφυπουργός Ναυτιλίας, από τη χρήση ελικοπτέρων του Λιμενικού, έκανε ο Αδωνις Γεωργιάδης, κατηγορώντας τον παράλληλα ως «δημαγωγό». Σήμερα εξάλλου, ο πρώην υπουργός έκανε ένα φαρμακερό σχόλιο στο Twitter αναφερόμενος στην δήλωση του Πάνου Καμμένου στη ΝΕΤ ότι «το 2009 είχαμε 600 δισ. € καταθέσεις!». «Φσιτ! Μπόινγκ!!!!! Μά τί πίνει ο ηγέτης;» έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Συνεργάτες κ. Καμμένου έκαναν λόγο για «πόλεμο λάσπης» από την πλευρά της ΝΔ, ενώ ο βουλευτής χθες το βράδυ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ανέφερε: «Οσο η συγκυβέρνηση αποκαλύπτεται, με ελεύθερους σκοπευτές και δημόσιους υβριστές, τόσο πλησιάζει η τιμωρία τους και λευτεριά μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ