Πιάνει δουλειά η Φώφη - Άνθρωποι Βενιζέλου στις θέσεις-κλειδιά - iefimerida.gr

Πιάνει δουλειά η Φώφη - Άνθρωποι Βενιζέλου στις θέσεις-κλειδιά

Πιάνει δουλειά η Φώφη - Άνθρωποι Βενιζέλου στις θέσεις-κλειδιά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη μία το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει στους δημοσιογράφους την νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Φώφη Γεννηματά η οποία σήμερα αναλαμβάνει και τυπικά τα καθήκοντα της ενημέρωσης.

Ζήτημα χρόνου θεωρείται και η συγκρότηση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής στην οποία όπως έχει ήδη διαμηνύσει η νέα ηγεσία θα συμμετέχουν όλα τα θεσμικά στελέχη καθώς και όλοι οι «κορυφαίοι» που πρέπει να ενισχύσουν την προεκλογική περίοδο χωρίς αποκλεισμούς.

Από σήμερα εξάλλου πιάνουν δουλειά και οι Στέλιος Αγγελούδης και Γιάννης Δατσέρης, ο πρώτος ως διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του κ. Βενιζέλου στο ΠΑΣΟΚ και ο δεύτερος ως στρατηγικός σύμβουλος του νέου προέδρου που θα αναλάβει πιθανότατα και την ευθύνη της επικοινωνιακής καμπάνιας του κινήματος στην πορεία προς τις κάλπες.

Επίσης, σιωπηρά έχει αρχίσει να δουλεύει και η επιτροπή ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ στην οποία έχει οριστεί υπεύθυνος ο Βασίλης Γερανίδης, ενώ στην ίδια επιτροπή αναμένεται να τοποθετηθεί και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Αργύρης.

Γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να τοποθετηθεί το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Νίκος Σαλαγιάννης ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ