Εκμυστηρεύσεις Σαρκοζί για τον Ολάντ: «Είναι χάλια, για αυτό θα τον κερδίσω» - iefimerida.gr

Εκμυστηρεύσεις Σαρκοζί για τον Ολάντ: «Είναι χάλια, για αυτό θα τον κερδίσω»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του Διαδικτύου κάνουν κυρίως μέσω twitter οι εκμυστηρεύσεις του Γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί σε γνωστό Γάλλο δημοσιογράφο στον οποίο φέρεται να μίλησε με βαρύς χαρακτηρισμούς για τον πολιτικό του αντίπαλο Φρανσουά Ολάντ.

Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Φιλίπ Ριντέ (Philippe Ridet) ανταποκριτή του περιοδικού Μ της εφημερίδας Le Monde στην Ρώμη, στον οποίο ο Νικολα Σαρκοζί φέρεται να είπε : «Θα κερδίσω (τις εκλογές) και θα σου πώ το γιατί .Δεν είναι καλός και αρχίζει και φαίνεται .Ο Ολάντ είναι χάλια! Είναι χάλια καταλαβαίνεις; Για την Ρουαγιάλ μπορούμε να πούμε ότι θέλουμε αλλά ήταν χαρισματική ...Φυσικά αυτά τα κρατάς για σένα»

Γνωστή ελληνίδα δημοσιογράφος που αναμεταδίδει την είδηση μέσω Διαδικτύου τονίζει πως στη Γαλλία όταν ένας πολιτικός λέει σε δημοσιογράφο «φυσικά αυτά τα κρατάς για σένα»...επί της ουσίας του δίνει το πράσινο φώς για να τα δημοσιεύσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ