Ζεστός ο καιρός το Σαββατοκύριακο - iefimerida.gr

Ζεστός ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Ζεστός ο καιρός το Σαββατοκύριακο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο και την Κυριακή, σε όλη την χώρα, με την θερμοκρασία να μην σημειώνει πτώση, και να εκδηλώνονται κατά τόπους νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά.

Στην Αττική θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που θα αυξηθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και πιθανώς στα γύρω ορεινά να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένες τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές κυρίως στα ορεινά. Πιθανότητα να εκδηλωθούν καταιγίδες στην Ήπειρο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στέρεα, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που τις απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν βροχές στα ορεινά κυρίως της Θεσσαλίας. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ