Στο στόχαστρο απατεώνων η μητέρα της Δεβετζή -Την πήραν τηλέφωνο και ζητούσαν χρήματα - iefimerida.gr

Στο στόχαστρο απατεώνων η μητέρα της Δεβετζή -Την πήραν τηλέφωνο και ζητούσαν χρήματα

Η Πηγή Δεβετζή (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μητέρα της Πηγής Δεβετζή παραλίγο να πέσει θύμα των επιτήδειων που τηλεφωνούν και ζητούν χρήματα για υποτιθέμενο τροχαίο στο οποίο έχει εμπλακεί συγγενικό τους πρόσωπο.

Η Ολυμπιονίκης γνωστοποίησε το περιστατικό με ανάρτησή της στο Facebook.

Το πρωί της Δευτέρας, η μητέρα της δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιους που της ζητούσαν χρήματα. «Ηταν το γνωστό κόλπο: η κόρη σας ενεπλάκη σε δυστύχημα, σκότωσε ή τραυμάτισε κοριτσάκι και της είπαν ότι εγώ έκλαιγα για να μην με καταδώσουν και “φάω” 15 χρόνια φυλακή», δήλωσε η Δεβετζή στον ANT1.

Ευτυχώς, η Ολυμπιονίκης του τριπλούν έτυχε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της την ίδια ώρα και την καθησύχασε ότι δεν ενεπλάκη σε κανένα τροχαίο.

«Καταλαβαίνετε το σοκ που έπαθε. Η κάθε μάνα θα το πάθαινε αν της έλεγαν ότι συνέβη αυτό. Το δημοσιοποιούμε για να προστατεύσουμε και να προφυλάξουμε ανθρώπους που μπορεί να πέσουν θύματα τέτοιων επιτήδειων», δήλωσε ακόμη η Πηγή Δεβετζή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πηγή Δεβετζή Ολυμπιονίκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ