Ποτάμι για ομιλία Τσίπρα: Επιμένει να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες - iefimerida.gr

Ποτάμι για ομιλία Τσίπρα: Επιμένει να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες

To Ποτάμι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεση και ιδιαίτερα αιχμηρή, ήταν η αντίδραση του Ποταμιού στα όσα είπε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στο υπουργικό συμβούλιο.

Λίγο μετά τις πρωθυπουργικές ανακοινώσεις, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, σχολίασε σε οξύ αντιπολιτευτικό τόνο: «Προκειμένου να στήσει το προεκλογικό αφήγημά του, επιμένει να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα ποσοστά του στις εκλογές.

«Ο κ. Τσίπρας είναι γνωστό ότι δεν είχε ποτέ καλή σχέση με την αλήθεια. Προκειμένου να στήσει το προεκλογικό αφήγημά του, επιμένει να πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Με δεσμεύσεις ως το 2060, με προψηφισμένα μέτρα ως το 2020, με αποφάσεις για πρωτογενή πλεονάσματα που δεν έχει πετύχει καμία χώρα στον κόσμο, με αυξημένη τρίμηνη εποπτεία της χώρας, επιμένει να κάνει λόγο για καθαρή έξοδο» τόνισε ο κ. Τσιόδρας.

«Για το μόνο που δεν μίλησε είναι αυτό που έχει απόλυτη κι επείγουσα ανάγκη η χώρα: Πώς θα έρθει ανάπτυξη. Πώς θα δημιουργηθούν δουλειές. Αντί γι' αυτό αφιέρωσε τη μισή ομιλία του στο πώς θα ενισχύσει το δίπολο με τη ΝΔ, ποντάροντας στο γνώριμό του γήπεδο της πόλωσης και του διχασμού» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, για να καταλήξει: «Το μόνο που τον νοιάζει είναι τα ποσοστά του στις εκλογές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ