Ξεσηκωμός στην Αυστραλία για το φιλικό που θα δώσει ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Ξεσηκωμός στην Αυστραλία για το φιλικό που θα δώσει ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι στις 19 Μαΐου στη Μελβούρνη με αντίπαλο την Βίκτορι Μελβούρνης και η είδηση έχει προκαλέσει αναστάτωση στους φίλους των «ερυθρόλευκων» στην Αυστραλία, που έχουν ήδη εκδηλώσει μεγάλο ενδιαφέρον για να εξασφαλίσουν εισιτήρια.

Αυτή θα είναι η δεύτερη επίσκεψη των πρωταθλητών Ελλάδας στην Αυστραλία. Η πρώτη ήταν στις 25 Νοεμβρίου του 1978, όπου είχαν επικρατήσει με 2-1 της Ελλάδας Μελβούρνης. Τα γκολ είχαν πετύχει οι Περόνε και Γαλάκος.

Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, δήλωσε στους Αυστραλούς ότι η εν λόγω επίσκεψη αποτελεί τιμή για τον πειραϊκό σύλλογο. «Είναι τιμή για τον σύλλογό μας, που τελικά θα επισκεφτούμε την Αυστραλία. Ελπίζουμε σε περαιτέρω προβολή της ομάδας μας στους χιλιάδες Έλληνες και να τους ψυχαγωγήσουμε με το ιδιαίτερο επιθετικό μας ποδόσφαιρο. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόσκληση και ανυπομονούμε να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

«Ξέρουμε πως έχουμε δεκάδες χιλιάδες οπαδούς, είναι μεγάλη η χαρά μας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ικανοποιήσουμε», δήλωσε ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού ,Αβραάμ Παπαδόπουλος.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ