Η Κατερίνα Λέχου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για μια καλοκαιρινή βραδιά σε ανοιχτό θέατρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Κατερίνα Λέχου φόρεσε το ιδανικό φόρεμα για μια καλοκαιρινή βραδιά σε ανοιχτό θέατρο [εικόνες]

Η Κατερίνα Λέχου στο Ηρώδειο/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουνίου και της Κυριακής 1 Ιουλίου, το Ηρώδειο γέμισε ασφυκτικά.

Δεν θα μπορούσε, άλλωστε, να συμβεί κάτι διαφορετικό όταν ένα μεγάλο έργο όπως οι «Πέρσες» του Αισχύλου, ανεβαίνει με μια εκστατική, καθηλωτική, ανατρεπτική συνύπαρξη της θεατρικής δράσης, του ποιητικού λόγου και της μουσικής.

Η παραγωγή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου που παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017, ήρθε στο Ηρώδειο υπό το σκηνοθετικό βλέμμα του Άρη Μπινιάρη -με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, τον Χάρη Χαραλάμπους, το Νίκο Ψαρρά και τον Αντώνη Μυριαγκό- και μάγεψε τους θεατές. Ανάμεσά τους είδαμε και την Κατερίνα Λέχου.

Η ηθοποιός με την αέρινη και συνάμα σικ της εμφάνιση, μας έδωσε μια υπέροχη στιλιστική πρόταση για μια εμφάνιση σε ανοιχτό θέατρο ή συναυλιακό χώρο, το καλοκαίρι. Στην απλότητα, κρύβεται ο πυρήνας της κομψότητας.

Δείτε την κομψή εμφάνιση της Κατερίνας Λέχου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ